Meteen naar de inhoud
Home » Duitsland loterij 6 aus 49

Duitsland loterij 6 aus 49

Wil je vanuit Belgie graag meespelen met de Duitse lotto, dat kan tegenwoordig. Via thelotter of giantlotto kun je online officiële tickets kopen in 2023 die u vervolgens per mail ontvangt.

Wat kost een lot voor de Duitse lotto?

De kosten van een lijn zijn 2,50. De minimale afname is 6 rijen twv 15,-. Regelmatig zijn er acties en wil je graag meerdere trekkingen eraan deelnemen dan krijg je nog een korting van minimaal 20%.

De populariteit van de Duitse Loterij

De populairste Duitse loterij is 6/49. Deze loterij heeft verreweg de meeste miljonairs opgeleverd in de afgelopen jaren. Ook veel online spelers van buiten Duitsland wonnen hier grote prijzen wat het n van de populairste loterijen voor spelers via internet maakt. Daar komt bij dat deze loterij niet alleen het hoofdspel kent maar ook nog eens drie extra bonusspellen waar je aan kunt deelnemen, namelijk Glcksspirale, Spiel 77 en Super 6.

De Duitsers staan bekend om hun stiptheid en dat geldt ook voor de Duitse Lotto. De trekking vindt iedere woensdag en zaterdag plaats, precies om 19.25 uur. Zorg er dus voor dat je op tijd je favoriete rijtje hebt ingevuld en je deelname hebt afgerond, om een teleurstelling te voorkomen. Wanneer je een account aanmaakt om automatisch mee te spelen mis je nooit meer een trekking en maak je dus steeds weer kans op de geweldige prijzen.

Ondanks dat de Duitse Lotto een van de grootste in Europa is kun je al voor een klein bedrag een gokje wagen. Wil je met n rijtje geluksnummers meespelen dan kan dat al vanaf 1 euro per trekking. Je kunt natuurlijk ook meespelen met de bonus spellen om je winkans te vergroten. Hiervoor betaal je een toeslag op de basisprijs per rijtje.