Ga naar de inhoud
Home » Mega Millions loterij Belgie

Mega Millions loterij Belgie

Koop online loten voor de Mega Millions loterij uit Amerika. Samen met de Powerball is de Mega Millions een van de grootste loterijen uit Amerika en ook van de wereld. Vanuit Belgie en andere Europese wordt deze Lotto graag gespeeld. Wij hebben onderzocht wat de voornaamste reden is voor vele om deel te nemen. Het antwoord hierop is toch de extreme jackpot. De jackpot van de Mega Millions is al enkele keren opgelopen naar meer als een Miljard Dollar, dit zijn andere bedragen dan de Belgische Lotto of Euromillions jackpot.

Probeer nu eens deze Amerikaanse loterij en koop online een lot.

De prijs bedraagt 5,99 per lot, de mega millions trekkingen zijn wekelijks

lotto ball bij trekking mega millions

Record jackpot Mega Millions gevallen in augustus

Op dinsdagavond 9 augustus viel de jackpot op een record van $ 1,58 miljard. Het winnende lot werd gekocht bij een supermarkt in Florida. De winnaar is nog anoniem. Nog nooit wast de jackpot van deze Amerikaanse loterij o hoog, de jackpot was namelijk 4 maanden niet gevallen vandaar was deze naar recordhoogte gestegen van meer als 1,5 Miljard dollar.

De winnende Mega Millions nummers waren 13, 19, 20, 32, 33 en een Mega Ball van 14.

De Megamillions-loterij is actief in de meeste staten van de Verenigde Staten, op enkele uitzonderingen na.. De loterij heeft meer dan $ 1 miljard aan hoofdprijzen aangeboden.

Kunnen buitenlandse loterijspelers Megamillions-loten kopen vanuit België?

De antwoorden op uw vragen over het kopen van Megamillions-loten van buiten de Verenigde Staten zijn eenvoudig: Ja, buitenlanders kunnen deelnemen aan de Amerikaanse loterij Megamillions. Buitenlanders kunnen Megamillions-loten in het buitenland kopen. Buitenlanders kunnen loten voor miljonairs kopen zonder naar de Verenigde Staten te reizen en deze te bezoeken.

Ontstaan Mega Millions Amerika

De Amerikaanse loterij MegaMillions werd gelanceerd in mei 2002. Het verving de “The Big Game” -loterij die sinds augustus 1996 actief was.

Welke grote geldprijzen zijn er gewonnen bij de Amerikaanse loterij Megamillions?

Een ticket dat op 23 oktober 2018 in South Carolina werd verkocht, won de grootste MegaMillions-loterijjackpot van $ 1,537 miljard. De recordjackpot van de MegaMillions-loterij werd op 5 maart 2019 geclaimd en de winnaar koos ervoor om anoniem te blijven.

Op 22 januari 2021 bood de Amerikaanse loterij MegaMillions een jackpot van $ 1 miljard aan. De enorme prijs werd gewonnen door een loterijspeler uit Michigan. De prijs heeft een geldwaarde van $ 739 miljoen.