Ga naar de inhoud
Home » Disclaimer

Disclaimer

Deze website, euroloterij.be, is bedoeld voor entertainment en informatieve doeleinden en is niet gericht op Belgische inwoners. Deze website biedt informatie over Europese loterijen die mogelijk ook bekendheid genieten in België, maar het is niet de bedoeling om Belgische inwoners aan te moedigen deel te nemen aan deze loterijen of om gokken in welke vorm dan ook te bevorderen.

Niet bestemd voor Belgische inwoners:

De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor een internationaal publiek dat interesse heeft in Europese loterijen. Het is belangrijk op te merken dat deze website niet is bestemd voor Belgische inwoners. Wij moedigen geen enkele vorm van gokken aan en nemen geen verantwoordelijkheid voor eventueel misbruik van de verstrekte informatie door Belgische inwoners.

Informatie doeleinden:

De informatie op deze website is louter informatief en mag niet worden beschouwd als juridisch, financieel of professioneel advies. Wij raden u aan om altijd zelfstandig onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat u deelneemt aan enige vorm van gokken of loterijen.

Externe links:

Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze externe websites.

Wijzigingen en updates:

Wij behouden ons het recht voor om de inhoud en de voorwaarden van deze website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Door gebruik te maken van [Jouw Website Naam], gaat u akkoord met deze disclaimer en begrijpt u dat de website niet is gericht op Belgische inwoners.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via [contactgegevens].

Laatst bijgewerkt op oktober 2023