Ga naar de inhoud
Home » Goede doelen van de Nationale Belgische loterij

Goede doelen van de Nationale Belgische loterij

De Nationale Loterij steunt jaarlijks vele goede doelen en doelen. Elke speler draagt ​​345 miljoen euro bij aan deze doelen; dit komt omdat ze een van de spellen van de Nationale Loterij hebben gespeeld. Met deze financiering kunnen goede doelen ideeën en projecten uitvoeren waar veel mensen in de samenleving van profiteren. Daarnaast kan het spelen van de Nationale Loterij tot grote veranderingen in iemands leven leiden. Het kan zelfs leiden tot grote veranderingen in het leven van andere mensen, aangezien elke speler goede doelen en goede doelen ondersteunt.

De Nationale Loterij draait om haar maatschappelijke rol
Kleine donaties van veel mensen kunnen een grote impact hebben. De Nationale Loterij maakt grootschalige financiering mogelijk voor initiatieven die de samenleving ten goede komen. Deze omvatten het terugdringen van armoede, het bevorderen van ontwikkeling, het verbeteren van de wetenschap, het ondersteunen van sport en het ondersteunen van cultuur. Door kleine weddenschappen van veel spelers, waaronder jij, aan te moedigen, kan de Nationale Loterij deze doelen ondersteunen.

Maatschappelijk missie

De maatschappelijke missie van de Nationale Loterij is de belangrijkste reden voor het verstrekken van subsidies. Via deze financiële steunsystemen voldoet de loterij aan haar wettelijke verplichting om middelen toe te kennen aan sociale projecten van algemeen belang. Deze uitkeringen worden bepaald door een koninklijk besluit waartoe door de Ministerraad wordt beslist; het besluit wordt genomen op voordracht van de ministeriële voogd van de Nationale Loterij.

De sponsorinspanningen van de Nationale Loterij zijn gericht op het verbeteren van de spelervaringen van spelers. Ze ondersteunen ook de handel in goederen en diensten door ze te promoten. De Loterij bepaalt waar het geld dat ze gebruiken vrij besteed wordt. Deze inspanningen zijn bedoeld om de producten en diensten van de Loterij te promoten.

De beheersovereenkomst van de Nationale Loterij met de Belgische Staat vermeldt hun verschillen.