Ga naar de inhoud
Home » France loto

France loto

Vanuit Belgie wordt ook veel gespeeld bij de Franse offciele lotto de Loto France. Deze loterij is makkelijk te spelen voor Belgen die vlakbij de Franse grens wonen. Echt kun je nu ook gewoon online spelen en hoeft u dus niet naar Franrijk te reizen om daar een lot te kopen bij de FDJ verkopers. Speel nu met de France loto via onderstaande link. U ontvangt dan een officieel lot gekocht in Frankrijk in uw mailbox.

Hoe vul je een LOTO rooster in?

Om LOTO in Frankrijk te spelen hoef je alleen maar 6 nummers te markeren: 5 nummers op een grid met 49 nummers en 1 geluksnummer op een grid met 10 nummers. Je wint de jackpot als je 5 winnende nummers hebt en het extra nummer. De prijs van een grid is €2,20. De minimum jackpot is €2 miljoen. Indien niet gewonnen op de dag van de trekking, stijgt de jackpot met €1 miljoen.

Sinds november 2019 kun je ook kiezen voor de optie 2e trekking, voor €0,80 extra. Hiermee kun je opnieuw je geluk beproeven met dezelfde 5 nummers van het rooster, exclusief het Kansnummer.

U hebt de mogelijkheid om de speloptie “2e trekking” aan te vinken door uw 5 nummers opnieuw te spelen en uw winkansen te verhogen tot bijna 1 op 4 voor een te verdelen jackpot van minimaal €100.000.

Bekijk hier de combinaties

Een LOTO rooster bestaat uit 49 “normale” getallen (van 1 tot 49) en 10 extra getallen (van 1 tot 10), ook wel Kansgetallen genoemd. Om een LOTO rooster correct in te vullen neemt u een zwarte pen of potlood en markeert u 5 “normale” nummers en 1 Kansnummer.

Het lottobiljet is verkrijgbaar bij uw FDJ verkoper en bevat 6 roosters maak je kunt ook online mee spelen via bovenstaande link. U kunt 1 tot 6 rasters op uw stembiljet invullen. Een samenvatting van de regels staat op de achterkant van het stembiljet. Selecteer online of op uw mobiel 5 normale nummers en 1 nummer in een lotto biljet. U kunt ervoor kiezen om één of meerdere rasters toe te voegen.
Om te spelen zonder uw nummers te kiezen en het aan het toeval over te laten, vraagt u om een flash. Je hebt tot 20.15 uur de tijd om je spel te voltooien.

Wie is de organisatie van de officiele franse loterijen?

La Française des Jeux is een Frans bedrijf dat een monopolie heeft bij het organiseren van de beste kansen en sportfaciliteiten, zoals een voetbalfoto in Frankrijk. La Francaise des Jeux SA (FDJ), behorend tot de Franse regering en bediend door de Franse regering, is een loterijoperator en sportfaciliteiten. Het bedrijf biedt flash -games, trekkingspellen, e -sports en sportfaciliteiten. Haar tekenspellen omvatten miljoenen euro’s, Joker+, Loto, Keno Gagnant A Vie en Amigo. Francaise des Jeux runt twee sportfabrieken, waarvan er één wordt gedistribueerd volgens de exclusieve rechten via zijn retailnetwerk (PairionPort Point de Vente), en de andere is een concurrerend aanbod dat via internet wordt verspreid op basis van een licentie toegekend door auteur Arjel. Het biedt online games en een verkoopnetwerknetwerk. Het bedrijf heeft partnerschappen met vier hoofdvoetbalclubs, namelijk als Monaco, Olympique Lyonnais, Olympique de Marseille en FC Nantes. Het hoofdkantoor van Francaise des Jeux bevindt zich in Boulogne-Billancourt in Frankrijk.