Ga naar de inhoud
Home » Euromillions my bonus uit Belgie

Euromillions my bonus uit Belgie

EuroMillions is een officiële loterij wat door de Nationale Loterij wordt georganiseerds. Samen met 8 andere landen maak je twee keer per week kans op de grote jackpot. Je kiest bij Euromillions 5 van de 50 nummers en 2 van de 12 sterren getrokken. De spelers moeten deze winnende combinatie zien te vinden om de grote jackpot te winnen.

Naast deze geldprijs heeft Euromillions speciale voor Belgische spelers een extra bonus dit is de mybonus.

Wat is my bonus bij Euromillions België?

My Bonus is een Belgische, onafhankelijke trekking die tijdens de EuroMillions-trekkingen georganiseerd wordt door de Nationale Loterij. Het doel van My Bonus is om te garanderen dat meer Belgische spelers winnen.

lot euromillions
vrouw in belgische euromillions loket

Recente prijswinnaars van de Euroloterij in Belgie

In 2024 zijn er enkele EuroMillions-winnaars in België te vinden, zoals:

  1. Winnaar op 22 maart 2024: Op deze datum won een Belgische speler een aanzienlijke prijs bij de EuroMillions trekking. Belgische winnaars wonnen prijzen variërend van enkele duizenden euro’s tot enkele miljoenen.
  2. 26 april 2024: Ook bij deze trekking waren er Belgische winnaars die 500.000 wonnen. Belgische spelers wonnen prijzen variërend van enkele duizenden euro’s tot hogere rangen.
  3. 21 mei 2024:
  4. Op deze datum wonnen Belgische spelers aanzienlijke bedragen, inclusief meerdere tweede en derde rang prijzen.
  5. 14 juni 2024:
  6. Ook bij deze trekking wonnen Belgische spelers aanzienlijke bedragen, inclusief meerdere tweede en derde rang prijzen.

Hoeveel kan je winnen bij de Belgische Euromillions?

Er kunnen elke week 600 Belgische spelers in de prijzen vallen, 200 op dinsdag en ruim 400 op vrijdagEr zijn zo diverse extra geldprijzen te winnen dankzij de “My Bonus”-codes. Meerdere keren per jaar winnen duizenden spelers. Met de speciale my bonus trekkingen, bovenop de normale EuroMillions-Jackpot, zal een Belgische winnaar maar liefst 1 miljoen euro winnen. Dit is een extra prijs speciaal voor Belgische spelers.

Hoe werkt dit?

Dat gaat als volgt in zijn werk: indien er onder de 25 Europese winnaars geen Belgische winnaar is, geeft de Nationale Loterij er een speciale code aan toe. Die speciale trekkingen zullen worden aangekondigd via de diverse kanalen. Dus zelfs als je geen enkel cijfer goed hebt geraden met de EuroMillions kun je toch in de prijzen vallen dankzij je “My Bonus”

Hoe win je Euromillions?

Grootste Euromillions prijzen gewonnen in Belgie

  1. 168 miljoen euro: Deze jackpot werd gewonnen in oktober 2016 en was tot dan toe de grootste EuroMillions-prijs ooit gewonnen in België.
  2. 153 miljoen euro: In juni 2013 won een Belgische speler deze aanzienlijke jackpot.
  3. 107 miljoen euro: In september 2011 werd deze jackpot door een speler in België gewonnen.

Officieel ticket van Euromillions