Meteen naar de inhoud
Home » Viking Lotto

Viking Lotto

Vikinglotto is een internationale loterij die in meerdere landen in de Scandinavische en Baltische regio wordt gespeeld. Het is een alliantie van negen landen die meedoen zoals naast Belgie ook in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, Letland, Litouwen, Estland en Slovenië.

Hoe speel ik de Viking lotto?

Bij Vikinglotto kiezen spelers een reeks getallen uit een reeks getallen en een extra Vikingnummer. De trekking wordt meestal wekelijks gedaan en spelers moeten de juiste combinatie van reguliere en Viking-nummers hebben om de jackpot te winnen.

De opzet van Vikinglotto kan enigszins variëren, afhankelijk van het deelnemende land, maar het algemene doel is om een ​​specifieke reeks getallen correct te raden om een ​​prijs te winnen. Er zijn meerdere prijscategorieën en het winnen van meer nummers en Virgin-nummers leidt tot hogere prijzen.

Virgin Lotto is populair vanwege zijn internationaliteit en de kans om grote prijzen te winnen. Spelers in deelnemende landen kopen loten in de hoop te worden verloot om prijzen te winnen.